Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la evenimentul Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV organizat sub egida Dezbaterii Naționale „Romania Educată”

A- A A+

Invitație la evenimentul Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV organizat sub egida Dezbaterii Naționale „Romania Educată”

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala”, revine cu invitatia de a participa la Dezbaterea „Modificari in legislatia privind educatia continua a adultilor din Romania. Motive, implicatii asupra partilor interesate si efecte pe piata muncii”, organizata de PROIS Nord-Vest. Evenimentul este inscris in calendarul de activitati organizate sub egida Dezbaterii Nationale pentru Educatie si Cercetare – „Romania Educata”.

In cadrul evenimentului vor fi dezbatute schimbarile semnificative aduse de anul 2015 in legislatia care guverneaza activitatea de educatie continua a adultilor.

Detalii privind Agenda, modalitatea de inscriere si alte aspecte referitoare la eveniment sunt disponibile AICI.

Interventiile vor fi cuprinse in Raportul de dezbatere, motiv pentru care va rugam sa ne transmiteti la adresa secretariat@prois-nv.ro o versiune electronica.

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

 

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails