Invitație Misiune Economică Statele Unite ale Americii, 18-19 ianuarie 2022


Invitație Misiune Economică Statele Unite ale Americii, 18-19 ianuarie 2022

ROHEALTH – Clusterul pentru Sanatate si Bioeconomie aducem in atentia dumneavoastră  misiunea economică intitulata Healthtronics EU – USA Bridge – Virtual Economic Mission, desfășurată în perioada 18-19 ianuarie 2022, și organizată de ROHEALTH – Clusterul pentru Sanatate si Bioeconomie în parteneriat cu Consorțiul European al proiectului NE4HEALTH – New European Electronics for Global Health and Wellbeing și Massachusetts Innovation Network din Statele Unite ale Americii.

Scopul acestei misiuni economice este de a reuni grupurile și membrii clusterelor din Europa cu stakeholderii și clusterele din SUA, pentru a face schimb de bune practici, pentru a găsi noi piețe pentru produsele lor și pentru a identifica parteneri pentru proiecte.

Subiecte abordate

Participanții vor fi companii active în domeniul electronicii (imprimate, încorporate) și al noilor tehnologii aplicate sectoarelor sănătății și bunăstării.

Avantajele participarii la eveniment

• Vedeți ce este nou și interesant pentru afacerea dvs. urmărind sesiunea de pitching, unde 10 companii preselectate din Europa își vor prezenta produsele și serviciile;

• Generați potențiali clienți noi și întâlniți noi contacte într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor și al timpului, prin inițierea și organizarea de întâlniri B2B preprogramate cu companiile care isi vor prezenta produsele, dar și cu alți participanți din Europa și SUA;

• Fiți cu un pas înaintea concurenților si aflați noutățile de pe piața electronică tipărită

Cum functioneaza

– În prima zi a misiunii, 10 companii preselectate din Europa își vor prezenta cele mai bune practici în domeniul electronicii tipărite și flexibile în domeniul sănătății, în cadrul Pitch Session.

– În a doua zi, participanții vor avea posibilitatea de a solicita întâlniri B2B cu reprezentanții celor 10 companii și cu alți participanți la eveniment!

Pentru a participa la misiune  vă rugăm să accesați următorul link, să vă înregistrați până pe 17 ianuarie 2022 și să vă rezervați în avans întâlnirile B2B!

https://healthtronics-eu-usa-bridge-virtual.b2match.io/

Sursa:

ROHEALTH – Clusterul pentru Sanatate si Bioeconomie

Magda Mihuț (Micu)

Consultant Marketing

ROHEALTH – The Health and Bioeconomy Cluster

Tel: +4 0727746348