Invitație Oficială – TINIMTEX, ediția 11-15 septembrie 2024


Invitație Oficială – TINIMTEX, ediția 11-15 septembrie 2024

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa are plăcerea de a vă invita să participați la Noua Ediție a Târgului TINIMTEX, cel mai mare târg de îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie din România, care va avea loc între 11 și 15 septembrie 2024, la Pavilionul Expozițional Mamaia. Sub motto-ul „De la Tradiție la Transformare” și #ÎmpreunăPentruProducători. Se propune să se revitalizeze acest eveniment de tradiție, aducând în prim-plan producătorii români.

Cele mai importante informații despre târg:

*Locație: Pavilionul Expozițional Mamaia

*Perioadă: 11 – 15 septembrie 2024

*Durată:

  – 3 zile: pentru producătorii care doresc să participe doar pentru contractare

  – 5 zile: pentru cei care doresc să facă și vânzare en-detail

*Beneficii:

 – Acces direct la distribuitori și vânzători din industrie: Oportunitatea de a încheia contracte avantajoase și de a extinde rețeaua de distribuție.

  – Promovare intensă: CCINA va organiza o conferință de presă la deschidere și va realiza reportaje pentru a crește vizibilitatea evenimentului.

  – Prezentări de modă: O zonă centrală a pavilionului va fi destinată prezentărilor de modă, unde producătorii își pot prezenta produsele. Modelele și hostessele vor fi asigurate de CCINA Constanța.

  – Oportunități de networking: O zonă special amenajată pentru discuții și networking, cu mese de cocktail, canapele și protocol adecvat.

  – Vizibilitate îmbunătățită: Publicitatea pentru eveniment va începe pe 20 iulie 2024, pe rețelele sociale (Facebook, TikTok, LinkedIn), inclusiv etichetarea producătorilor înscriși pentru a extinde vizibilitatea.

Regăsiți mai jos și adeziunea contract de participare, pe care vă rugăm să o completați în cazul în care sunteți interesat de participare.

**Termenul limită pentru confirmarea participării:** 15 iulie 2024.

Vă rugăm să respectați acest termen pentru a beneficia de promovarea planificată și a vă asigura prezența la eveniment.

Se așteaptă răspunsul dumneavoastră pentru a vă întâlni la TINIMTEX 2024 și a contribui la succesul acestei ediții.

Sursa:

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa