Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație participare întâlnire delegație economică din Iran 01.10.2015

A- A A+

Invitație participare întâlnire delegație economică din Iran 01.10.2015

Camera Bilaterală de Comerț și Industrie România – Iran va organiza cu această ocazie, în data de 01.10.2015, începând cu ora 10,00, în sediul UZINEXPORT, din Bdul Uzinexport din Bdul Iancu de Hunedoara nr. 8, un seminar de lucru pe tema relansării relațiilor economice bilaterale, urmat de întâlniri bilaterale între companiile iraniene și cele românești interesate, potrivit specificului lor de activitate.
Vă adresăm în acest sens invitația de a participa la acest eveniment, și vă solicităm în mod respectuos să confirmați participarea, în vederea coordonării întânirilor cu potențialii parteneri din domeniile dumneavoastră de activitate.( Fax 0213151261, email: office@cbci-ri.ro)

Camera Bilaterală de Comerț și Industrie România – Iran va  organiza cu această ocazie,în data de 01.10.2015, începând cu ora 10,00, în  sediul UZINEXPORT, din Bdul Uzinexport din Bdul Iancu de Hunedoara nr. 8, un seminar de lucru pe tema relansării relațiilor economice bilaterale, urmat de întâlniri bilaterale între companiile iraniene și cele românești interesate, potrivit specificului lor de activitate.

Descărcați aici: invitatie firme finalList of Trade Delegation of Tehran Chamber of Commerce final

 

Sursa:

Camera Bilaterală de Comerț și Industrie
România – Iran

Related Posts with Thumbnails