RePatriot Summit – Ediția a IV-a, o iniţiativă a RePatriot. Summit-ul va avea loc în 3-6 octombrie a.c., în Bucovina şi va aduce împreună 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri români din străinătate cu 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri de succes din România. Se vor discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și cum arată contextul pentru dezvoltarea afacerilor în România, precum și despre cum putem consolida punțile de colaborare între noi. Astfel, vom lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.

Anul acesta, se vor recunoaște în cadrul unei gale festive, 100 de români din afara granițelor cu rezultate remarcabile și care sunt apreciați pentru meritele lor și pentru puterea lor inspirațională. Puteți să vedeți prima ediție “Top 100 Români de Pretutindeni” aici.
Timp de patru zile, vom îmbina întâlnirile oficiale cu întâlniri informale, organizate pe domenii de activitate şi interes, în care veţi afla informaţii concrete direct de la oameni de afaceri.Agenda preliminară a evenimentului o găsiți aici.

Joi, 3 oct Cocktail de bun venit – Gura Humorului

Vineri, 4 oct Summitul RePatriot – Toaca Bellevue, Gura Humorului
Gala Top 100 Români de Pretutindeni, Ediția 2019 – Gura Humorului

Sâmbătă, 5 oct Tur ghidat – Bucovina pământ binecuvântat. Workshop.

Duminică, 6 oct Mănăstirea Voroneț. Pașii următori de acțiune. Conferință de presă.

Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm confirmaţi prezenţa până la data de 25 septembrie 2019 completând formularul de aici. Pentru orice alte informații, vă invităm să scrieți la summit@repatriot.ro.