IRES – Institutul Român pentru Evaluare și Strategie Chestionar cercetare MADR


IRES – Institutul Român pentru Evaluare și Strategie Chestionar cercetare MADR

IRES – Institutul Român pentru Evaluare și Strategie vă învită să participați la studiul derulat de institutul pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în legătură cu costurile actuale ale derulării cursurilor de formare profesională și a acțiunilor de informare, mai ales în contextul fondurilor europene. Scopul proiectului este de a stabili o metodologie pentru determinarea și calculul unui cost unitar standard privind acțiunile de formare profesională și, respectiv, acțiuni de informare.

Găsiți în acest link chestionarul pe care vă rugăm să îl completați până în data de 16 martie. Operatorul nostru care v-a contactat inițial va reveni cu un telefon de confirmare în zilele ce urmează.

Vă rugăm să accesați linkul de mai jos de pe calculator sau laptop. Dacă linkul nu este activ, vă rugăm să copiați linkul integral în bara de adresă a browserului dumneavoastră.

https://www.ires.ro/survey/fpai01?cdr=1602

Vă rugăm să completați chestionarul într-o singură sesiune, închiderea paginii va conduce la pierderea răspunsurilor parțiale.

Sursa:

Echipa IRES