LABORATORUL EXPRESS DE OPTICA Consult oftalmologic gratuit


LABORATORUL EXPRESS DE OPTICA Consult oftalmologic gratuit

In aceasta perioada LABORATORUL EXPRESS DE OPTICA doreste sa va ajute in fidelizarea angajatilor dvs si in asigurarea unei stari de sanatate foarte buna a acestora.

LABORATORUL EXPRESS DE OPTICA DORESTE SA VINA IN COMPANIA DVS PT A ORGANIZA CONSULT OFTALMOLOGIC GRATUIT PENTRU TOTI ANGAJATII CARE AU NEVOIE IN LUNA OCTOMBRIE – NOIEMBRIE 2021.

ECHIPA ESTE COVID SAFE, ACEST LUCRU INSEMNAND CA AM LUAT TOATE MASURILE DE PROTECTIE NECESARE PT A PREVENI CONTAMINAREA SI RASPANDIREA NOULUI CORONA VIRUS: ECHIPAMENTE SPECIFICE DE PROTECTIE, DEZINFECTAREA APARATURII DE LUCRU INAINTE SI DUPA FIECARE CLIENT, FOLOSIREA UNOR SOLUTII PROFESIONALE CU ACTIVITATE BACTERICIDA.

NE DORIM CA IN MOMENTUL IN CARE VA CONSULTA SA VA SIMTITI IN SIGURANTA SI CONFORTABIL.

                      BENEFICII OFERITE

  • CONSULT OFTALMOLOGIC GRATUIT oferit de personal calificat cu 15 ani experienta in domeniu desfasurat la cel mai inalt nivel. Persoanele care doresc sa beneficieze de confortul unei ore anume se pot programa la telefon 0751.118.132.
  • Pot beneficia de acest Consult Oftalmologic Gratuit si RUDELE DE GRADUL I si II daca vin insotite de un angajat sau acesta valideaza initial intalnirea facand programare in numele acestora.
  • Comanda se efectueaza din start cu PLATA in RATE ASTFEL : 30% AVANS in momentul activarii comenzii si alte 2 luni RATE EGALE DE PLATA.

             PACHETELE VALABILE PANA LA 1 DECEMBRIE 2021

  • PACHET 450 LEI – RAMA METAL INTREG + LENTILE STICLA ORGANICA
  • PACHET 450 LEI – RAMA SILICON + LENTILE ANTIREFLEX
  • PACHET 490 LEI – RAMA METAL FIR + LENTILE ANTIREFLEX
  • PACHET 600 LEI – RAMA METAL SAU SILICON + LENTILE ANTIREFLEX + FILTRU PC BLUE CUT ESSILOR ROMANIA
  • PACHET 890 LEI – RAMA METAL SAU SILICON + LENTILE ANTIREFLEX + FILTRU PC CRIZAL PREVENCIA ESSILOR

LA O PERECHE DE LENTILE DE SOARE CU DIOPTRIE ESSILOR ACHIZITIONATI – GRATUIT O PERECHE DE LENTILE DE SOARE CU DIOPTRII CADOU

Se aștepteată feedback-ul dvs!

Carmen Mandache
Consilier vanzari
Email: carmen.mandache@laboratorulexpress.ro

sursa:

LABORATORUL EXPRESS DE OPTICA