Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Lansarea Chestionarului ROUNIT – Evaluarea Nevoilor de Angajare în Companiile din România

A- A A+

Lansarea Chestionarului ROUNIT – Evaluarea Nevoilor de Angajare în Companiile din România

Camera de Comerț și Industrie a României si Asociația Românilor din Italia în colaborare cu Federația Patronatelor Societăților din Construcții și InfoCons vor lansa în curând portalul ROUNIT, program care are ca și grup țintă persoane fizice și juridice respectiv românii din străinătate.

Obiectivele principale ale ROUNIT sunt:

★ repatrierea capitalului românesc din străinătate;

★ repatrierea muncitorilor români din diaspora;

★ certificarea competențelor profesionale obținute de românii din străinătate;

★ oferirea de soluții pentru companiile din România care se confruntă cu criza forței de muncă.

Astăzi, luni 16 octombrie, premergător lansării portalului ROUNIT, lansăm chestionarul pentru evaluarea nevoilor de angajare în companiile din România conceput pentru a identifica cerințele și așteptările angajatorilor în contextul pieței muncii actuale. Scopul acestui instrument este de a facilita dezvoltarea unei platforme de joburi adaptate la realitățile și nevoile companiilor românești. Participarea la acest chestionar nu doar că oferă oportunitatea de a contribui activ la crearea unei platforme eficiente, dar și de a beneficia de o potrivire mai precisă între candidați și posturile vacante. În plus, companiile pot obține o perspectivă asupra competitivității lor pe piață, în termeni de salarii și beneficii oferite. Un alt avantaj major pentru economia românească este atragerea forței de muncă din diaspora, conectând românii de pretutindeni cu oportunitățile de angajare și investiționale de ACASĂ.

Vă invităm să completați Chestionarul pentru Evaluarea Nevoilor de Angajare în Companiile din România accesând linkul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJrjTQ2_-gAbTEdJ7TAbwP4AfbndQeN0RLBqG812Rb8soK2Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro

        

Related Posts with Thumbnails