Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Leadership Concert & Innovation Spotlight

A- A A+

BusinessMark are placerea sa va anunte organizarea a doua noi evenimente:

Leadership Concert. The Orchestra Experience, 26 mai 2014, Bucuresti, Ateneul Roman

Aceasta editie are la baza o paradigma muzicala ce isi propune sa ilustreze conexiunea dintre o orchestra si o companie, dezvaluind principii de coordonare, colaborare, intelegere, spirit de echipa si leadership. Precum un dirijor, liderul devine punctul de stabilitate al unei echipe ce poate deveni, printr-o corecta coordonare, perfect armonizata, asemenea unei orchestre. Participantii vor fi invitati sa observe in timp real modul in care actiunile dirijorului influenteaza actiunile membrilor orchestrei si, implicit, rezultatul final.

Evenimentul se bucura de participarea: Printesei Marina Sturdza, lui Florin Talpes, CEO Bitdefender,  a lui Sergiu Oprescu, Preşedintele Executiv al Alpha Bank România, a lui Andrea Castronovo, Președinte, BMW Group Europa Centrala si de Sud Est , a pianistului Nicolae Dumitru, dirijorului Constantin Adrian Grigore si a Cameratei Regale. Invitat special este  Conor Neill, profesor de Leadership in Comunicare in cadrul IESEBusinessSchool ce va avea o interventie structurata drept o simfonie a colaborarii, conectand exercitiile muzicale cu principiile de business.

La eveniment vor participa aproximativ 600 de persoane, middle si top management din mediul de afaceri si antreprenori. Leadership Concert reprezinta un prilej bun pentru participarea liderilor organizatiei Dvs. sau pentru a va invita cei mai importanti clienti. De asemenea, poare reprezenta un foarte bun instrument de brand awareness.

Innovation Spotlight, 4 iunie 2014, Bucuresti, Hotel Radisson, Sala Atlas

Evenimentul dedicat mediului de business ce își propune să identifice și să discute cele mai de impact inovații ale companiilor, inovații cu potențialul de a ne schimba percepția asupra modului în care trăim și lucrăm.

In acest sens, vor impartasi din experienta lor speakeri, precum: Robin van Rozen, General Manager SEE Philips, Dan Bulucea Country Manager Google Romania, Wargha Enayati Chairman of the Group Regina Maria, Sergiu Negut, Managing Partner Mindit Consulting, Cristi Iozu, R&D Lead Unilever South Central Europe, Octavian Beiu, Portfolio Manager Honeywell Romania, Bulent Duagi, HR Business Partner Vodafone Romania, Teo Migdalovici, Cannes Lions Ambassador – Romania.

De asemenea, evenimentul se bucura de prezenta lui Stefan Lindegaard, keynote speaker danez cu o experienta impresionanta in domeniul consultantei in inovatie.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, va rugam sa consultati prezentarile atasate.

Pentru a va inregistra in audienta evenimentelor, va rugam sa completati formularele de inregistrare atasate si sa le transmiteti la office@business-mark.ro sau la amalia.munteanu@business-mark.ro

Pentru detalii referitoare la posibilitatea unui speech sau expunere in cadrul evenimentelor va rugam sa contactati office@business-mark.ro

Pentru informatii suplimentare despre evenimentele BusinessMark, ne puteti urmari pe www.business-mark.ro sau www.facebook.com/BusinessMark

Related Posts with Thumbnails