Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Libra Bank îşi schimbă, din luna august, denumirea în Libra Internet Bank

A- A A+
Libra Bank îşi schimbă, din luna august, denumirea în Libra Internet Bank

Libra Bank a anunţat joi că, începând din luna august, îşi schimbă denumirea în Libra Internet Bank, banca păstrându-şi focusul pe nişa să tradiţională, cea a profesiilor liberale şi a IMM-urilor, urmând să exploateze şi oportunităţile oferite de mediul online.

„Consecinţă a deciziilor adoptate recent la nivel de acţionariat şi management al băncii, această componentă marchează o nouă etapă de dezvoltare pentru bancă. Libra Internet Bank va păstra focusul pe nişa să tradiţională – cea a profesiilor liberale şi a IMM-urilor- adaptându-se însă contextului actual, dar şi ritmului şi cerinţelor clienţilor, oferindu-le servicii virtuale competitive, servicii care nu se vor limita la serviciile clasice disponibile în prezent în mediul bancar.”, se arată într-un comunicat al băncii.

Potrivit reprezentanţilor băncii, primii paşi în exploatarea oportunităţilor de dezvoltare oferite de mediul online au fost deja făcuţi de bancă, începând cu poziţionarea serviciului Internet Banking sub platforma Next Level Internet Banking.

Libra Internet Bank a înregistrat la sfârşitul anului 2010 un profit net de 10,08 milioane lei (dupa standardele IFRS). Pentru primul semestru al acestui an, banca a raportat un profit net cumulat în sumă de 9,15 milioane lei (dupa standardele RAS).

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails