Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Liderii sindicatelor de la Mechel s-au întâlnit cu reprezentanţii conducerii

A- A A+
Liderii sindicatelor de la Mechel s-au întâlnit cu reprezentanţii conducerii

Conducerea Diviziei Metalurgice Est-Europene a companiei Mechel s-a întâlnit cu liderii sindicatelor de la întreprinderile Grupului din România.
La reuniunea desfăşurată la Târgovişte, din  15 martie, au participat liderii tuturor sindicatelor de la întreprinderile Mechel Târgovişte, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu şi Laminorul Brăila.

La discuţiile cu patronatul, sindicatele au adus în atenţie o serie de aspecte referitoare la problemele sociale, exprimându-şi îngrijorarea cu privire la posibilele modificări în politica socială intreprinderilor în contextul situaţiei dificile în care se află industria metalurgică în această perioadă.
„Reuniunea a fost constructivă. De câte ori a fost posibil am încercat să răspundem întrebărilor venite din partea sindicatelor. Cu toate acestea, trebuie înţeles faptul că întreprinderile Mechel din România îşi desfăşoară activitatea în situaţia mai largă în care se află şi ţara, care este direct influenţată de criza economică din Europa. Creşterea tarifelor la energie, creşterea preţurilor materiilor prime, stagnarea pieţei construcţiilor din întreg spaţiul UE, sunt aspecte care afectează în mod direct realitatea de pe piaţa românească, care nu este ferită de problemele existente în Europa. Cel mai important rezultat al întâlnirii este că am înţeles cu toţii că în situaţia existentă trebuie să lucrăm împreună”, a declarat Yuri Guşcin, directorul general al Diviziei Metalurgice Est-Europene a Mechel, potrivit www.bursa.ro

Related Posts with Thumbnails