Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

LILLIPUT Baby Expo

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie Covasna se pregătește în perioada următoare cu mai multe expoziții tematice: în 17 – 18 mai va avea loc LILLIPUT Baby Expo – Expoziție pentru nou născuți, copii și părinți.

O expoziţie dedicată copiilor, la care sunt invitate toate firmele care au printre servicii activități legate de copii, sugari, adolescenți. Expoziția se adresează în același timp și părinților, care, împreună cu copii lor vor putea petrece momente de neuitat în cadrul evenimentului.

Expoziția este dedicată în primul rând copiilor, dar și părinților în același timp, unde vor fi prezenți meșteșugari tradiționali, producători de jucării și agenți comerciali din toate segmentele care au între serviciile lor activități legate de copii, nou născuți, etc. La această expoziție vor fi prezenți expozanți atât din țară cât și din străinătate.

Aşteptăm înscrierea celor interesaţi la sediul Camerei de Comerţ și Industrie Covasna, str. Oltului nr. 17, la adresa email: juridic@ccicov.com, respectiv nr. de telefon 0755 085 838.

Related Posts with Thumbnails