Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Uncategorized

Live2Lead Cluj-Napoca – 11 noiembrie 2015

A- A A+

Ce este Live2Lead?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.
Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.

Ce vei Castiga?

ENERGIZARE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE Live2Lead este special creat pentru a furniza cel mai bun conținut de leadership care îi va inspira și îi va motiva pe toți cei care participa.
NETWORKING Crește-ți propriul leadership pe măsură ce te conectezi cu alți oameni cu influență din comunitatea ta. Extinde-ți rețeaua de relații pentru a produce rezultate concrete.
IDEI NOI Live2Lead este o experiență de leadership de clasă mondială într-un format de jumătate de zi, plină de conținut bogat, idei cheie de luat acasă și planuri de acțiune ușor de implementat.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri gasiti pe http://live2lead.ro/cluj/

Speakeri:

John Maxwell
Fondatorul John Maxwell Company, John Maxwell Team și EQUIP. John este un autor de best-seller-uri, expert în leadership și coach. Recent a fost numit cel mai influent expert în leadership de către Inc. Magazine, și de către American Management Association and Business Insider.

Pat Lencioni
Fondatorul și președintele Table Group, o companie a cărei menire este să furnizeze organizațiilor idei, produse și servicii care să le îmbunătățească munca în echipă, claritatea obiectivelor și nivelul de angajament al oamenilor. Pat a fost numit de revista Fortune „unul din cei zece guru pe care ar trebui să-i cunoști”.

Kevin Turner
Într-o înregistrare video specială, John Maxwell îi ia un interviu lui Kevin Turner, Chief Operating Officer la Microsoft. John îl roagă pe Kevin să împărtășească sfaturi de leadership care l-au ajutat pe el. Care sunt cele mai importante trăsături ale unui lider? Care sunt lucrurile la care a trebuit să renunțe pentru a crește?

Valorie Burton
Fondatoarea CaPP Institute,care furnizează unelte și training menite să crească nivelul optimismului, starea de bine și productivitatea în viață și la locul de muncă. Este o autoare renumită și un executiv și personal coach certificat. Valorie este o prezență obișnuită la Today Show, CNN și HLN.

 

Agenda evenimentului

16.00 – 16.30 – Primirea invitatilor
16.30 – 17.00 – Introducere – Daniela Nica si Mihai Tandea
– Urare de bun venit din partea sponsorilor principali
17.00 – 17.45 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea I)
17.45 – 18.00 – Kevin Turner – Lectii de leadership
18.00 – 18.30 – Valorie Burton – Perseverent si pregatit -Cum sa prosperi printre provocari si schimbare
18.30 – 19.00 – Pauza de cafea si networking
19.00 – 19.45 – Patrick Lencioni- Avantajul neexploatat al sanatatii organizationale
19.45 – 20.30 – John Maxwell – Traieste intentionat (partea a II-a)
20.30 – 20.45 – Incheiere  – Daniela Nica si Mihai Tandea – Concluzii si invitatie spre a trai intentionat in fiecare zi – „Today Matters”
20.45 – 21.00 – Multumiri sponsorilor, oportunitati poze, discutii, ne revedem la L2L 2016!

Organizatori:

Daniela Nica-Marica-Trainer,speaker, coach certificat John Maxwell Team 
Contact:

http://danielanica.johnmaxwellgroup.ro/
mail: daniela.nica@johnmaxwellgroup.ro
telefon:0753634115 / 0787867138

Mihai Țandea-Trainer,speaker, coach certificat John Maxwell Team 
Contact:

mail: mihai.tandea@impulstrainig.ro
telefon: 0745517514

Locatie: Hotel Opera Plaza, Cluj-Napoca

Consultati aici Programul speakerilor evenimentului de leadership Cluj-napoca

Related Posts with Thumbnails