Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Lufthansa va opera din martie 2011 două zboruri pe zi dinspre Cluj-Napoca către Munchen

A- A A+
Lufthansa va opera din martie 2011 două zboruri pe zi dinspre Cluj-Napoca către Munchen

Compania aeriană Lufthansa a anunţat marţi extinderea ofertei de zboruri dinspre Cluj-Napoca către Munchen la două curse pe zi, începând cu 27 martie 2011, pasagerii având posibilitatea să selecteze unul din zborurile de dimineaţă sau din jurul prânzului.

Zborul nou introdus va fi operat de către Lufthansa City Line, cu un aparat CRJ-700 ce oferă locuri configurate atât pentru clasa business, cât şi cea economică.

„Acest nou zbor aduce o capacitate suplimentară de 1.000 de locuri pe săptămână, în contextul unei pieţe considerate într-un proces de creştere stabil. Din vara anului 2011, Lufthansa va asigura conexiuni din România către destinaţiile internaţionale prin 104 zboruri săptămânale efectuate din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Sibiu. În hub-urile din Frankfurt şi Munchen, oferim pasagerilor noştri cele mai avansate facilităţi şi servicii de transfer rapid către peste 200 de destinaţii la nivel mondial.” a declarat directorul general de vânzari pentru Lufthansa România şi Moldova, Stefan Versemann.

Prin noul serviciu LH 1673, ce decolează din Cluj-Napoca la 06:10 şi soseşte în Munchen la 06:50, Lufthansa oferă o selecţie de peste 2.400 de rute săptămânale dinspre Munchen către 115 destinaţii în Germania, Europa şi peste tot în lume. În plus, noul orar de zbor oferă posibilităţi extinse de conexiune către destinaţii nord-americane precum New York, Washington, Miami sau Chicago. Zborul de retur LH 1672 are ora de plecare din Munchen 21:15 şi aterizează în Cluj-Napoca la 23:50.

Sursa: NewsIn

Sursa: http://ceoworld.biz

Related Posts with Thumbnails