Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Mapei România estimează pentru acest an afaceri în creştere cu 23%, de 11 milioane euro

A- A A+
Mapei România estimează pentru acest an afaceri în creştere cu 23%, de 11 milioane euro

Producătorul de materiale de construcţii Mapei estimează pentru România afaceri de 11 milioane euro în acest an, mai mari cu aproximativ 23% faţă de cifra de afaceri realizată anul trecut, de 8,9 milioane euro, a anunţat miercuri compania.

„Preconizările noastre se bazează pe rezultatele financiare pozitive ale primului trimestru care au corespuns aşteptărilor, confirmând îndeplinirea obiectivelor de vânzări”, a declarat directorul comercial al Mapei România, Vasile Brad.

Pentru următorii cinci ani, Mapei România îşi propune creşterea cotei de piaţă şi a cifrei de afaceri, obiective susţinute prin introducerea de noi game de produse pe piaţa din România şi atingerea unei cifre de afaceri de 20 de milioane de euro în 2016.

Mapei este prezent de cinci ani pe piaţa din România. Pornind în 2005 ca o reprezentanţă a Mapei Spa Italia şi realizând o cifră de afaceri de 0,9 milioane de euro, în august 2006 Grupul Mapei a pus bazele filialei Mapei România, cu scopul de a răspunde nevoilor locale ale pieţei. În perioada 2006-2010 cifra de afaceri a evoluat de la 2,9 milioane de euro la 8,9 milioane de euro, urcând la sfârşitul anului trecut pe locul cinci în topul firmelor de profil.

Fondat în 1937 la Milano, Mapei este cel mai mare producător mondial de adezivi şi produse complementare pentru placarea pardoselilor şi acoperirilor murale de orice tip, având în portofoliul său peste 1.350 de produse. Cifra de afaceri a Grupului Mapei în 2010 a fost de 1,9 miliarde de euro, numărând în prezent 58 de fabrici, 68 de filiale în 44 de ţări pe 5 continente.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails