Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Misiune economică în Agricultură, Bavaria iulie 2014

A- A A+

Antreprenorii și managerii din domeniul agricol au oportunitatea de a participa în perioada 6-11 iulie 2014, în Bavaria, la misiunea economică „Utilaje și tehnologii moderne pentru Agricultură”, organizată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM).

În cadrul delegației participanții vor vizita unele dintre cele mai importante companii de profil din Germania, vor viziona expoziții și vor avea întâlniri cu furnizori de tehnologie, echipamente, mațini și utilaje agricole. Astfel, se dorește facilitarea transferul de bune practici, know-how și accesul la echipamente și tehnologii moderne din Bavaria.

La misiunea economică sunt invitate persoane de conducere din companii agricole, ferme, importatori și distribuitori de mașini și echipamente agricole, reprezentând sectoarele vegetal (culturi de câmp, legume, gestionarea pajiștilor) și zootehnic deopotrivă.

Înscrierea se realizează prin transmiterea chestionarului de aplicare către info@fntm.ro, pana la data 15 mai 2014.
Mai multe detalii, Programul orientativ al delegatiei, Chestionarul de aplicare si informatii despre taxa de participare, se regasesc pe site-ul FNTM click aici.


Delegația face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern Internațional.

Evaluarea aplicațiilor va fi realizată de către Ministerul de Stat pentru Economie din Bavaria, care va selecta participanții care vor reprezenta țara noastră.

Related Posts with Thumbnails