Misiune economică în Serbia, în perioada 12-14 aprilie 2023


Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) și Camera de Comerț și Industrie a Serbiei (CCIS) au deosebita plăcere de a vă invita să participați la Forumul de Afaceri și Investiții Serbia – România care se va desfășura la Belgrad, în data de 13 aprilie 2023.

Evenimentul va avea loc în marja întrunirii Comisiei Mixte Interguvernamentale România – Republica Serbia, cu participarea Premierului României, dl. Nicolae-Ionel Ciucă și a Premierului Serbiei, dna. Ana Brnabić.

Delegația de afaceri din România va putea participa la lucrările Forumului de Afaceri și la întâlniri B2B cu companii din Serbia reprezentative din domenii de activitate precum energie, construcții și dezvoltări imobiliare, IT&C, agricultură și procesare alimentară.

Evenimentul este dedicat dezvoltării relațiilor bilaterale dintre cele două țări, consolidării prezenței firmelor românești pe piața din Serbia și atragerii de noi investiții în România. Totodată, amploarea evenimentului și nivelul înalt de reprezentare vor oferi companiilor românești cadrul optim de a stabili contacte de afaceri directe cu parteneri de vârf din Serbia.

Cu această ocazie, CCIR organizează în perioada 12 – 14 aprilie 2023 o misiune economică la Belgrad, care va fi condusă de dl. Mihai DARABAN Președintele CCIR.

Având convingerea că prezența dumneavoastră printre participanți va ridica nivelul de reprezentre a delegației și va genera oportunități de afaceri reale pentru compania pe care o reprezentați, vă invităm să confirmați participarea. 

Termenul limită pentru înregistrare este 22 martie 2023.

Programul deplasării și Agenda Forumului vor fi transmise după confirmarea participării.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați dlui. Ștefan Voinea, Director Adjunct, Direcția Relații Externe, e-mail: stefan.voinea@ccir.ro, tel.: 0733.500.004

Sursa: