Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

MISIUNE ECONOMICA SINGAPORE SI VIETNAM CU SPONSORIZARE UE

A- A A+

MISIUNE ECONOMICA SINGAPORE SI VIETNAM CU SPONSORIZARE UE

Compania de consultanta Deloitte revine in atentia dumneavostra cu invitatia de a participa la programul EU Business Avenues ce se va desfasura in Singapore si Vietnam in perioada 15 – 19 iunie 2015, misiune economica organizata si finantata de Comisia Europeana.

Programul se adreseaza companiilor din domeniul tehnologiilor curate (Clean Technologies). Firmele participante la misiunea economica vor avea oportunitatea de a isi prezenta produsele prin intermediul unui targ si de a incheia parteneriate de colaborare cu firme din Asia sau Europa, beneficiind in acelasi timp de servicii de interpretare si asistenta juridica pe toata durata participarii.

Un real avantaj il reprezinta posibilitatea participantilor de a intalni companii din acelasi domeniu si legarea de posibile parteneriate comerciale cu acestea.

Majoritatea costurilor de participare la misiunea economica, mai putin cele legate de transportul pana in Singapore, sunt suportate de Comisia Europeana. Pentru a afla mai multe informatii, va rugam sa accesati urmatorul site: www.businessavenues.eu si sa cititi materialul atasat.

Participarea la aceasta misiune se face in doi pasi. In prima faza companiile interesate completeaza un formular prin care isi manifesta interesul. In urma acestui formular, daca sunt indeplinite criteriile de eligibilitate, candidatii vor fi invitati sa completeze tot un formular de aplicare online. Procesul de selectie este realizat de Comisia Europeana in parteneriat cu Deloitte. Companiile interesate vor fi instruite de Deloitte in vederea pregatirii participarii la misiunea economica. Aceasta pregatire implica participarea la un training in Bruxelles si consultanta pe tot parcursul procesului de aplicare.

Termenul limita de aplicare este 13 februarie 2014. Aplicarea este simpla, nu implica un consum de resurse financiare si se realizeaza direct pe site-ul programului www.businessavenues.eu.

Pentru intrebari si informatii suplimentare pe e-mail: aposirca@deloittece.com sau telefon: 0731 790 201. Pentru alte detalii puteti consulta si site-ul programului, www.businessavenues.eu.

Related Posts with Thumbnails