Misiune Economică Spania


Camera de Comert si Industrie a Romaniei prezintă oportunitatea de a participa la misiunile de creștere economică ce se vor desfășura în perioada 2-4 aprilie 2014 în Spania.

Misiunile vor avea loc la Sevilla în data de 2 si 3 aprilie  2014 și la Merida în data de 4 aprilie 2014. Vor participa la eveniment din partea Ministerului Industriei, Energiei și Turismului, Domnul Jose Manuel Soria, CEO-ul ICEX Trade and Investment, Domnul Coriseo Gonzales-Izquierdo și Președintele Andalucía și Extremadura și antreprenori, alături de reprezentanți de afaceri, Camera de Comerț și alte Organizații de afaceri.

Misiunile vor consta într-o Conferință și Paneluri tehnice însotite de o întâlnire B2B între companiile spaniole și cele europene și non-europene. Întâlnirile B2B vor avea loc în dupa amiaza zilei de 2 aprilie, în dimineața de 3 aprilie la Sevilla și în după amiaza zilei de 4 aprilie la Merida. În acest sens au fost identificate următoarele sectoare prioritate pentru întâlnirile B2B:

·        întâlnirea B2B de la Sevilla: domeniul aero-spațial, agro-alimentar, bio-tehnologie și sănătate, energie inteligență și industrie creativă, construcții, minerale și pietre, turism și patrimoniu cultural, tehnologiile informaționale și ale comunicațiilor, mediu înconjurător, securitate și apărare.

·        întâlnirea B2B de la Merida: domeniul agro-alimentar și industriile auxiliare, transport și logistică, energie inteligentă, turism, patrimoniu cultural și mediu, bio-sănătate și informații și tehnologiile informaționale și comunicaționale.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Domnul Petru Russu, Consilier, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Sursa: Camera de Comerț și Industrie a României