Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Misiune pentru dezvoltarea IMM-urilor din UE sub egida vicepresedintelui Comisiei Europene

A- A A+

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Centrul Enterprise Europe Network (EEN) Timisoara informeaza cu privire la  misiunea economica sub genericul Missions for Growth / Misiuni pentru Dezvoltarecondusa de vicepresedintele Comisiei Europene, Domnul Antonio Tajani, care va avea loc in Spania,  Sevilia in perioada 1-4 aprilie 2014.

Companiile interesate de participarea la aceasta misiune economica se pot adresa CCIA Timis,  la tel. 0256-490771, 0374-160917, e-mail: atrulea@cciat.ro, office@cciat.ro, persoana de contact: Alexandra Trulea.

Termen limita de inscriere: 10 martie 2014.

In cazul in care nu ne veti putea onora cu prezenta, reprezentantul CCIAT al Enterprise Europe Network Timisoara va promova interesele firmei Dvs. si va avea discutii cu ceilalti participanti in numele firmei. Daca optati pentru aceasta varianta, va rugam sa ne transmiteti o prezentare a firmei Dvs. (company profile) cat si interesul specific pentru colaborare.

Informatii suplimentare misiuni economice sub genericul ‘Missions for Growth / Misiuni pentru Dezvoltare’ http://ec.europa.eu/enterprise/initiatives/mission-growth/missions-for-growth/guidelines/index_en.htm#h2-1

Accesand link-ul de mai jos puteti vizualiza invitatie oficiala

Mission for Growth Sevilia.pdf

sursa: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara

Related Posts with Thumbnails