Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Monetăria Statului vrea să contracteze o linie de credit în valoare de 1 milion de euro

A- A A+
Monetăria Statului vrea să contracteze o linie de credit în valoare de 1 milion de euro

Regia Autonoma Monetaria Statului vrea să contracteze o linie de credit în valoare de 1 milion de euro, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 12 luni de la data atribuirii, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice.

Potrivit anunţului, licitaţia ar urma să fie „restrânsă şi accelerată”.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 iunie.

Ofertanţii trebuie să prezinte, printre altele, rezultatul exerciţiilor financiare pe ultimii trei ani, precum şi cifra de afaceri pe ultimii trei ani. De asemenea, trebuie să prezinte lista principalelor prestări de servicii similare celor solicitate în ultimii trei ani.

„Autoritatea contractantă va realiza o preselecţie a candidaţilor în baza criteriilor de calificare. Autoritatea va continua procedura de licitaţie numai cu acei candidaţi care îndeplinesc criteriile solicitate şi va invita fiecare candidat selectat, declarat eligibil conform cerinţelor de calificare”, se arată în caietul de sarcini.

Potrivit documentului, ofertantul va suporta toate costurile asociate elaborării şi prezentării ofertei sale, precum şi a documentelor care o însoţesc, iar autoritatea contractantă nu va fi răspunzătoare pentru costurile respective.

Monetaria Statului este monetăria naţională a României, are sediul în Bucureşti şi fabrică monedă metalică de circulaţie a ţării. Din 1956, Monetaria a fost subordonată Băncii Naţionale a României, iar în 1990 a fost reorganizată ca regie autonomă.

Pe lângă moneda de circulaţie, Monetaria fabrică moneda comemorativă, medalii, decoraţii, obiecte din aur şi argint.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails