Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Nenzen (Ford România): Vânzările de maşini noi în Români, de trei ori mai mici decât nivelul normal

A- A A+
Nenzen (Ford România): Vânzările de maşini noi în Români, de trei ori mai mici decât nivelul normal

Directorul general Companiei Naţionale de Vânzări a Ford România, Henrik Nenzen, a declarat, joi, la Iaşi, că vânzările de autovehicule noi în România sunt de trei ori mai mici decât nivelul normal şi a estimat o creştere de 10% în 2011 şi de 30% în 2012, transmite corespondentul NewsIn.

„Vânzările de autovehicule noi în România s-au aflat la un nivel foarte scăzut în ultimii trei ani. Probabil, ar fi trebuit să fie de trei ori mai mari. Anul trecut, am ajuns la 95.000 de unităţi, un nivel mai normal ar fi fost 250.000. Cred că toţi producătorii auto şi dealerii au fost afectaţi de această criză. Obiectivul pentru acest an este o creştere de 10% şi, poate, de 30% în 2012, iar în câţiva ani să ajungem la un nivel normal de vânzări”, a declarat Henrik Nenzen, în conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, printre principalii factori care vor impulsiona creşterea vânzărilor de autovehicule se numără noua taxă de poluare şi programul guvernamental „Rabla”.

Henrik Nenzen a precizat că, în acest moment Ford, are 3.600 de angajaţi în România, dar, în următorul an numărul acestora va creşte considerabil.

Oficialul Ford România se află la Iaşi cu ocazia inaugurării unui nou dealership, până în prezent fiind deschise 37 de astfel de reprezentanţe în ţară. Până la sfârşitul acestui an, potrivit lui Henrik Nenzen, vor mai fi lansate încă zece reprezentanţe.

Centrul de la Iaşi, ATI Motors Holding, este localizat la aproximativ opt kilometri de municipiul reşedinţă de judeţ.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails