Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație participare la “Destination Africa 2017”, Cairo, Egipt

A- A A+

Invitație participare la “Destination Africa 2017”, Cairo, Egipt 

Ambasada Republicii Arabe Egipt la Bucuresti prin Biroul Economic si Comercial va invita sa luati parte la “Destination Africa 2017”  in domeniul textilelor, textilelor pentru decoratiuni interioare si confectiilor, eveniment ce se va defasura in perioada 11-12 Noiembrie 2017 in Cairo, Egipt, la Nile Ritz Carlton Hotel.

Acesta este un eveniment multinational ce va gazdui companii din intreaga lume. Participantii sunt bineveniti la acest eveniment pe perioada a doua zile, avand multiple posibilitati de a identifica oportunitati in domeniul importului, exportului si colaborarii cu tarile din zona Africii de Nord si a Orientului Mijlociu, de a-si extine pietele de desfacere, de a-si dezvolta si diversifica productia si de a intalni noi parteneri de afaceri.

Organizatorii targului international “DESTINATION AFRICA 2017”  sunt incantati sa va invite sa participati la acest eveniment si deasemena sa aplicati la programul International Buyers Program (IBP), ce ofera transportul si cazarea gratuita in Cairo, pe perioada evenimentului.

Pentru aceasta, sunteti invitati sa completati formularul atasat si sa il transmiteti spre analiza la adresa indicata (ibp@destination-africa.org) sau la fax (+20225271015), cu CC la adresa biroului nostru (bucharest@ecs.gov.eg).

Descărcați aici: DA Brochure ,  Destination Africa – Post Show Report,   HTEC B.Profile ,  RMG B.Profile  și TEC Buyers Profile

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul evenimentului: www.destination-africa.org sau sa ne contactati la adresa: bucharest@ecs.gov.eg.

Sursa:

AMBASADA REPUBLICII ARABE EGIPT
BIROUL COMERCIAL

BUCUREŞTI – ROMÂNIA

Address: 44-48 Mihai Eminescu Street, floor 1, apt. 4,

2- Bucharest, Romania

Tel.: 021 211.39.47/021.211.23.52

Fax: 021 210.04.05

E-mail: bucharest@ecs.gov.eg

Related Posts with Thumbnails