Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

OFERTA “cadouri florale personalizate ” CRACIUN 2021

A- A A+

OFERTA “cadouri florale personalizate ” CRACIUN 2021

Se apropie luna cadourilor si venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta de decoratiuni speciale care sa aduca atmosfera sarbatorilor de iarna atat la locul de munca cat si acasa.

Decoratiunile sunt realizate prin propria actvitate a persoanelor angajate si pot fi personalizate la cerere in functie de materialele de care dispunem.

Comenzile va recomandam sa fie facute din timp pentru a putea efectua aprovizionarea si procesa manual toate materialele necesare realizarii acestora.

1. Coronite de Craciun pentru usa din material vegetal viu:

Coronitele sunt realizate din material vegetal viu foarte rezistent ( brad natural Nobilis Normandis), accesorizate cu globuri, conuri de pin si alte materiale decorative. Se pot realiza in diferite culori. Modelele de mai jos au un diametru de 45 cm.. Coronitele speciale cu diametru mai mare : (ex.100 cm diametru sau mai mari) se pot executa la cerere, specificandu-se dimensiunea dorita si cromatica.

Pret/ bucata : 160 lei -Diametru de 45 cm
  • Aranjamente pentru masa de Craciun:

Aranjamenete realizate din material vegetal viu (brad natural Nobilis Normandis), accesorizate cu globuri, conuri de pin, lumanari de diferite culori si alte materiale decorative.

Coronita de advent  diametru 35 cm pret: 150 lei/ buc 

Aranjament de masa pret: 250 lei

  • Decor de exterior pentru Craciun:

Decoreaza-ti casa ! Aranjamente ideale pentru a decora intrarea, pervazele de la geamuri sau alte zone de langa casa. Sunt realizate din material vegetal viu ( brad natural nobilis), accesorizate cu globuri, conuri de pin si alte materiale decorative. Se pot realiza in diferite culori si forme.

Modele de inspiratie pentru exemplificare:

Preturile sunt in functie de lungime/dimensiune decor.

Spune-ne ce doresti sa decorezi,trimite dimensiunile si iti calculam pretul decorurilor.

4. Decoruri de Craciun de oferit:

Sunt ideale pentru cadouri angajati sau prieteni, cat si pentru decorarea casei/biroului. Sunt realizate din material botanic viu (brad natural Nobilis Normandis), accesorizate cu globuri, conuri de pin, lumanari de diferite culori si alte materiale decorative, dar pot fi realizate si cu flori naturale .

Braduti realizati din crengi de brad ,globuri de sticla,                       Aranjamente de Craciun realizate din brad natural, accesorizate cu conuri de pin si alte decoratiuni. globuri de sticla , lumanari cilindrice sau pastile in suporti metalici

Se pot realiza si la dimensiuni mai mari.   Conuri, funde si alte materiale decorative

Pret: de la  360 lei/ buc – dimensiune 60 cm                                                  Pret: de la 120 lei/ bucata – dimensiune 20 cm

Aranjamente cu flori naturale , crengi de brad , accesorii, globuri, conuri si vase decorative. Solicita-ne pretul sau spune-ne bugetul tau!

Nota:

Imaginile atasate sunt inspirationale si pot fi realizate ca atare sau personalizate. Preturile contin tva.

Transportul nu este inclus.

Comenzile le puteti trimite pe adresa de email filomenabrisc@gmail.com

Pentru informatii referitoare la procedura sau achizitii de produse va rugam sa ne contactati pe mail sau la tel.0752245045.

Sursa:

Related Posts with Thumbnails