Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

OFERTA DE AFACERI – SERBIA

A- A A+

OFERTA DE AFACERI – SERBIA

Proprietarii a unor fabrici din sudul Serbiei, municipalitatea Blace, care au ca obiect de activitate productia de maSini agricole si detin utilajele, uneltele si planurile necesare pentru productie prezinta urmatoarea oferta de afaceri:

  1. Vanzarea integralA a unei fabrici sau realizarea unui parteneriat strategic pentru fabricarea echipamentelor si utilajelor agricole sau a altor produse metalice.
  2. Vanzarea unor cladiri sau realizarea unui parteneriat strategic cu transformarea clAdirilor existente în unitati pentru depozitarea ai prelucrarea fructelor.

Deoarece în aceastA municipalitate pomicultura este extrem de dezvoltata, mai ales cultivarea prunilor se cauta un client sau partener de afaceri interesat sa cumpere aceste cladiri sau sa se asocieze cu ei într-un proces de transformare a acestor unati pentru prelucrarea si depozitarea fructelor. Aceasta realocare implica renovarea cladirilor pentru depozitare la rece si dotarea cu echipamente pentru uscarea fructelor, iar mai tarziu alte linii de procesare.

Pe langa prune, în zona se cultiva si alte fructe cum ar fi (capauni, cireae, pere, gutui, cantitAti mari de mere etc.), care ar putea face, de asemenea, obiectul depozitarii si prelucrarii. Aceasta regiune este, de asemenea, cunoscuta pentru productia de „visine”, cea mai mare cantitate din Serbia.

Se estimeaza ca municipalitatea Blace produce anual circa 60.000 de tone de prune, desi prune se gasesc si în alte zone. Din cantitatea totala de prune doar o mica parte se proceseaza aici, aproximativ 10%, cu celelalte fructe fiind o situatie similarA, majoritatea sunt exportate în Rusia, Slovenia, Uniunea EuropeanA …

DacA sunteti interesati de o astfel de colaborare, veti putea accesa fonduri UE în valoare de 50%-70% din fondurile investite pentru achizitionarea echipamentelor. Uniunea EuropeanA a aprobat, în acest an, fonduri de 170 de milioane euro pentru Serbia. Nici în acest an, nici în anii precedenti Serbia nu a utilizat toate fondurile, deoarece nu au fost suficiente proiecte.

În plus, în cazul înfiintarii unei noi societAti, se acordA subventii din partea statului, în vederea angajArii de noi lucrAtori.

Daca sunteti interesati sa cumparati întreaga societate, se poate oferi un pret corespunzAtor  pentru plata integrala, sau posibilitatea de a plati partial acum, iar restul în plati esalonate.

Daca sunteti interesati, va rugam sa contactati pentru mai multe informatii.

MINAV d.o.o.

www.minav.co.rs

komercijala@minav.co.rs ;  rade@minav.co.rs

skype: minavbg

tel/viber : +381 64 122 4884  Vladimir Milenkovic

Related Posts with Thumbnails