OLANDA Propunere de afacere/cerere de oferta – Confecții textile


OLANDA Propunere de afacere/cerere de oferta – Confecții textile

În activitatea sa de identificare și generare de oportunități de afaceri și de export pentru companiile românești, Biroul de Promovare Comercial – Economică  BPCE Haga a identificat următoarea propunere de colaborare/cerere de ofertă:

Compania Uneek Clothing Europe caută un producător care să poată produce tricouri, polo-uri, hanorace, îmbrăcăminte de lucru, echipament pentru cadre medicale.

De asemenea, compania oferă comenzi personalizate clienților ei. Aceste comenzi, aproximativ 15.000 pe an, sunt solicitate în cantități cuprinse între 500 si 3.000 de bucăți și de multe ori sunt cerute cu imprimeu sau broderie. Majoritatea acestor comenzi se bazează pe sortimentul propriu al firmei (www.uneekclothing.com). Pentru aceste comenzi personalizate firma căută un furnizor care ar putea produce loturile solicitate în termen de aproximativ 6 săptămâni. Până în prezent compania s-a aprovizionat exclusiv din Asia, dar în momentul de față termenele de livrare pentru acest tip de comenzi este prea lung (și foarte probabil mai scump). Compania își dorește un producător stabil, pentru o relație de lunga durata.

Aveți mai jos datele persoanei de contact:

Hein Duursma

Managing Director

Tel. NL: +31 (0)20 – 895 00 67

Mobil: +31 (0)6 22923076

E-mail: hein@uneekclothing.com

www.uneekclothing.com

în situația în care există disponibilitate, de a contacta direct persoana menționată anterior, cu CC la una din adresele mele de mai jos.

Sursa:

Mircea BORZA

Consilier economic                                                                                                      

Biroul de Promovare Comercial-Economică

_______________________________

Tel (secretariat): +31 (0) 70 322 3613 (int. 250)

ecs.nl@dce.gov.ro 

mircea.borza@dce.gov.ro

trade.romania@xs4all.nl

twitter @HagueTrade