Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Opinia dumneavoastră contează pentru Microsoft!

A- A A+

Opinia dumneavoastră contează pentru Microsoft!

Vă invităm să raspundeti la următorul sondaj de opinie (9 Martie- 10 Aprilie 2015)

În perioada 9 Martie – 10 Aprilie 2015, veți primi o invitație pe e-mail de la adresa feedback@e-mail.microsoft.com ce va include un link către un sondaj de opinie online. Vă asigurăm că aceasta este o adresă validă din partea Microsoft și vă încurajăm să vă exprimați opinia într-un mod cât mai constructiv.

Microsoft folosește în mod constant feedback-ul primit de la clienți și parteneri pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor oferite. Regasiți mai jos câteva din astfel de inițiative:

Lansare noi produse
Windows 10 funcționează într-o manieră unitară și familiară indiferent de dispozitivul folosit, marcând astfel începutul unei noi ere în materie de personal computing, una mai personală, în care tehnologia dispare și utilizatorii se află în centrul experiențelor.

Un upgrade gratuit* pentru Windows 10 va fi disponibil pentru clienții Windows 7, Windows 8.1 și Windows Phone 8.1 care vor face migrarea în primul an de la lansare.

Microsoft vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră
Soluția Microsoft pentru productivitate în afaceri– Office 365, Power BI și Dynamics CRM Online – vă oferă un mediu de lucru online, în care echipa de vânzări poate gestiona întreaga activitate: de la contacte, companii, oportunități și oferte, până la proiecte, campanii și rapoarte specifice. Comunicarea în echipă este posibilă direct din aplicație, prin audio/video sau text, utilizând chiar și dispozitive mobile.

În plus, cu Office 365 ai acces de oriunde și pe orice dispozitiv la suita Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, InfoPath, Publisher), la e-mail cu domeniul companiei tale, și la cele mai recente instrumente de colaborare, comunicare și productivitate (exemplu: spațiu de stocare, video conferință, mesagerie instant, instrumente de colaborare și partajare documente, rețea socială privată pentru companie), fara investiții în infrastructura hardware.

Prin oferta noastră curentă beneficiați de 50% discount la achiziția soluției de productivitate Microsoft (Detalii aici!)

Securitatea produselor
Cu experiență, investiții și parteneriate stabile, Microsoft și-a luat angajamentul să ofere servicii online (cloud) de încredere; conformitatea acestor servicii cu legile europene privind confidențialitatea este validată de autoritațile europene (Data Protection Authorities). Mai multe detalii aici.

Microsoft a implementat recent controalele cuprinse în ISO 27018 pentru Azure și Office 365, care au fost auditate și certificate în acest sens. ISO 27018 este primul set de standarde și controale care adresează în mod specific protecția datelor personale în contextul serviciilor cloud.

Transparență în afaceri
Microsoft este o companie determinată să respecte cele mai înalte standarde de conduită în afaceri. În acest sens, am lansat Inițiativa de Transparență, menită să explice modelul nostru de afaceri centrat pe parteneri, programul de conformitate pentru angajati și parteneri, discount-urile oferite sectorului public, precum și disponibilitatea prețurilor estimative de retail.

Transparența este baza pe care ne-am construit afacerea și una dintre modalitațile prin care subliniem modul în care Microsoft este un partener de încredere pentru orice organizație.

Vă mulțumim în avans pentru participarea și feedback-ul acordat. Vă asigurăm că rezultatele acestui sondaj vor fi folosite pentru a raspunde cât mai bine nevoilor dumneavoastră de afaceri.

* Sub o serie de condiții hardware și software. Disponibilitatea unor funcționalități depinde de dispozitiv. Unele ediții sunt excluse. Mai multe detalii »

Related Posts with Thumbnails