Oportunitate de afaceri companie lituaniană


Oportunitate de afaceri companie lituaniană

Camera de Comerț și Industrie a României transmite oportunitatea de afaceri primită de la Ambasada României în Lituania.   

Ca urmare a întrevederilor dintre oficialii români și mediul de afaceri lituanian, a fost identificat interesul companiei Traidenis de a colabora cu parteneri din România.  

Traidenis este lider de piață în ceea ce privește biotehnologia și tratamentul apei, precum și în proiectarea, producerea și instalarea de rezervoare pentru depozitare și tratamentul apei menajere. Compania este câștigătoare a numeroase premii internaționale în domeniul tehnologic și este deja prezentă pe multe din piețele europene.   

Prezentare detaliată a companiei și a produselor acesteia este disponibilă prin accesarea – https://we.tl/t-bmqHLQ1h1k .  

La momentul actual compania este interesată de identificarea de parteneri români – companii din domeniul industrial / inginerie / servicii de instalare / montaj pentru exportarea produselor lor, ulterior dorind să identifice un partener strategic care să implementeze modelul lor de franciză.  

Directorul general al companiei, domnul Sigitas Leonavičius, este de altfel și președinte al Camerei de Comerț Vilnius.  

În măsura în care compania dumneavoastră este interesată de detalii suplimentare acestea se pot adresa direct către Traidenis la adresele de e-mail: info@traidenis.lt si tadas.sinkevicius@traidenis.lt.   

Pentru a avea o imagine edificatoare asupra eforturilor noastre comune de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri românesc, rugăm companiile interesate de a include în CC următoarele adrese de e-mail: bogdan.brinzei@mae.ro – dl.Bogdan Brinzei, Secretar II, Ambasada României la Vilnius și eduard.costin@ccir.ro – dl. Eduard Costin, Director, Direcția Relații Externe, Camera de Comerț și Industrie a României.  ​ 

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro