Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oportunitate de participare la Primul Forum Economic de la Riga

A- A A+
Oportunitate de participare la Primul Forum Economic de la Riga

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala  face cunoscuta oportunitatea de participare la Primul Forum Economic de la Riga, care se va desfasura in perioada 24 – 26 iulie 2013, la Riga, Letonia.

Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie a Letoniei si Clubul de Antreprenori „Rigas Marka”, cu suportul Ministerului Economiei al Letoniei. Forumul are ca obiectiv reunirea specialistilor mondiali din domenii precum: banci si finante; transport; logistica si turism; energie si noi tehnologii. Cele mai bune practici, noile tendinte si initiative la nivel global si regional vor fi evidentiate in cadrul acestui eveniment.

Forumul Economic de la Riga isi propune sa ofere o platforma de comunicare importanta pentru cei cca. 500 de participanti asteptati, printre care lideri politici la nivel mondial; reprezentanti ai organizatiilor internationale de comert si finante dar si alti invitati din diferite State.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails