Oportunitate export oxigen medical in India


Oportunitate export oxigen medical în India

Ambasada României în New Delhi vă informează că India trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere al sistemului sanitar, cauzată de o răspândire masivă fără precedent a coronaviruslui. Zilnic peste 300 mii de persoane sunt testate pozitiv cu Covid-19, iar spitalele nu mai fac față valului de pacienți, În ultimele zile se înregistrează deficiențe majore în aprovizionarea cu butelii de oxigen a spitalelor, astfel că autoritățile indiene, pe lângă unele măsuri de politică internă își indreaptă atentia și către procurarea de oxigen medical din afara țării. Unele state europene iau în calcul chiar posibilitatea trimiterii către India a unor ajutoare medicale, inclusiv oxigen medical.

Autoritățile indiene și producătorii indieni sunt interesați să procure sau să inchirieze butelii cu oxigen medical de diverse volume și presiuni (dimensiuni 40l sau baloturi de butelii de 50l sau orice altă dimensiune).

Producătorii sau firmele comerciale care pot furniza oxigen, pot să contacteze Ambasada României în New Delhi , Secția Comercială în cazul în care doresc să deruleze o astfel de operațiune.

Sursa:

AMBASADA ROMÂNIEI ÎN NEW DELHI

D6/6 Vasant Vihar, New Delhi 110057 / India

e-mail: ionut.viziru@dce.gov.ro

tel: +91.11.261.45.403