Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oportunitate Revista fDi Intelligenc

A- A A+

Oportunitate Revista fDi Intelligenc

Numele meu este Izabella Andrzejewska și doresc să vă informez că fDi Intelligence, parte a Financial Times, desfășoară în prezent Orașelor Europene și a Regiunilor din viitor pentru 2020/21. Puteți vizita site-ul nostru dedicat, unde veți găsi mai multe informații despre ceea ce facem.

Clasamentul încearcă să găsească orașele și regiunile cele mai promițătoare pentru investitorii străini și este complet gratuit pentru a intra.. Rezultatele premiilor vor fi publicate în revista fDi în februarie 2020.

Suntem foarte interesați să primim o depunere de la Cluj-Napoca pentru categoria Strategiei ISD din clasament. Puteți accesa sondajul făcând clic aici. Termenul limită este luni, 30 septembrie 2019. Cu toate acestea, extensiile sunt disponibile la cerere.

Clasamentul este liber pentru a intra și oferă o oportunitate excelentă pentru orașul dvs. de a-și expune capabilitățile și strategiile de investiții străine directe.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor cu orice altceva, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Multe mulțumiri pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare să aud de la dvs.

 

Sursa:

Izabella Andrzejewska | Research Assistant

fDi Intelligence | CentrePoint, 6th Floor,

24 Ormeau Avenue

Belfast BT2 8HS, Northern Ireland

Tel: 020 7775 6713

E: Izabella.Andrzejewsk@ft.com

http://www.fdiintelligence.com/

 

 

Related Posts with Thumbnails