Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Parteneriat dintre CCIR si Camera de Comert a Zonei Metropolitane pentru stimularea investitiilor

A- A A+

Parteneriatul dintre Camera de Comert si Industrie a României si Camera de Comert a Zonei Metropolitane New York pentru stimularea investitiilor

  New York, 28 septembrie 2015: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Camera de Comert a Zonei Metropolitane New York au semnat un Acord de Colaborare pentru stimularea comertului romano-american si intensificarea investitiilor in sectoare de importanta strategica din Romania si Statele Unite ale Americii.

„Prin acordul dintre Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Camera de Comert a zonei metropolitane New York urmarim sa crestem nivelul cooperarii economice romano-americane. Intensificarea relatiilor cu partenerii din SUA este prioritatea CCIR pe linie de relatii externe, care poate conduce la investitii si la crearea de noi locuri de munca”, a declarat dl. Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

De asemenea, dl. Daraban a vorbit despre necesitatea cooperarii in domeniul securitatii energetice, plecand de la pozitia Romaniei in regiune si de la obiectivul de diversificare a surselor de energie si a rutelor de transport.

Acordul presupune ca cele doua parti sa colaboreze pentru atragerea investitiilor straine in Romania, sustinerea legaturilor cu administratia locala si informarea autoritatilor cu privire la nevoile investitorilor, incurajarea si facilitarea contactelor intre antreprenorii romani si cei din zona metropolitana a orasului New York.

Informatii de background:

Camera de Comert a Zonei Metropolitane New York este o organizatie non-profit, autorizata de Statul New York si recunoscuta de Camera de Comert a Statelor Unite. Misiunea acestei organizatii este de a imbunatati climatul de afaceri si calitatea vietii la nivelul zonei metropolitane New York pentru rezidenti, lucratori si vizitatori.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare Publica

tel. 0374474373, 0213190085, 0374474375, fax: 0213190156, e-mail: bcp@ccir.ro

 

 

Related Posts with Thumbnails