Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Posibil parteneriat cu Thermatek – solutii pentru protectia depozitele frigorifice împotriva înghețului și a condensului

A- A A+

Posibil parteneriat cu Thermatek – solutii pentru protectia depozitele frigorifice împotriva înghețului și a condensului

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord prin Biroul de Promovare Comercial-Economică transmite  o prezentare a firmei Thermatek si a produselor/ solutiilor sale care sunt destinate protectiei depozitelor frigorifice împotriva înghețului și a condensului. Aceste produse pot fi de interes pentru companiile care proiecteaza si construiesc depozite frigorifice.

Thermatek este o companie din Marea Britanie (https://www.thermatek.co.uk/) care a transmis interesul de a gasi parteneri in Romania pentru utilizarea produselor firmei in proiectele de constructie/ eficientizare depozite de frig.

Firmele interesate pot sa contacteze pentru a le intermedia legatura cu reprezentantii Thermatek pe domnul Bogdan MIHĂILESCU, ministru consilier, telefon:  +44 207 937 9668 , e-mail: bogdan.mihailescu@mae.ro.

Sursa:

Bogdan MIHĂILESCU
ministru consilier
 
Diplomat, Minister Counsellor for Commercial and Economic Affairs
BIROUL DE PROMOVARE COMERCIAL-ECONOMICĂ 
E-mail: londra.economic@mae.ro

 
EMBASSY OF ROMANIA L  O  N  D  O  N   ECONOMIC & TRADE PROMOTION OFFICE 
Arundel House 4 Palace Green London W8 4QD T:  +44 207 937 9668
bogdan.mihailescu@mae.ro
londra.mae.ro  
 
Related Posts with Thumbnails