Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Poşta Română lansează o nouă procedură pentru emiterea multiplă de roviniete electronice

A- A A+
Poşta Română lansează o nouă procedură pentru emiterea multiplă de roviniete electronice

Compania Naţională Poşta Română informează că, începând de luni, va extinde activitatea de încasare a tarifului de utilizare şi emitere a rovinietelor electronice printr-o nouă procedură “E-Rovinieta” disponibilă în opt oficii poştale “nr.1″ din tot atâtea oraşe.

Este vorba despre oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara.

„Noul serviciu se adresează clienţilor persoane fizice sau juridice, în special posesori de parcuri auto mari, care pot solicita achitarea tarifului de utilizare pentru orice număr de autovehicule pentru care se doreşte rovinieta electronică (numărul maxim pe care îl permite aplicaţia este de 100 de roviniete)”, se arată în comunicat.

Prin acest procedeu, se urmăreşte eficientizarea procesului de emitere a rovinietelor, clientul, persoană fizică sau juridică, primind o singură factură care să ateste plata tarifului de utilizare, indiferent de numărul de autovehivule, împreună cu un document eliberat în format electronic din aplicaţia web.

La solicitarea clientului, i se pot transmite operativ documetele emise pe e-mail, scanat sau pe fax, fără încasarea unor taxe suplimentare.

Sursa: NewsIn

Foto: http://www.omarpluto.info

Related Posts with Thumbnails