Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Poşta Română va lansa o aplicaţie web destinată emiterii multiple de roviniete

A- A A+
Poşta Română va lansa o aplicaţie web destinată emiterii multiple de roviniete

Poşta Română a anunţat miercuri că va lansa în perioada următoare “E-rovinieta”, o aplicaţie web ce oferă posibilitatea emiterii multiple de roviniete utilizând o funcţionalitate de tip coş de cumpărături, care va fi disponibilă în opt oficii poştale nr.1 reşedinţă de regiune.

Totodată, Poşta Română a lansat, începând cu 1 octombrie, serviciul “Încasare tarif de utilizare şi emitere rovinietă electronică”, prin intermediul căruia posesorii de autoturisme pot achita contravaloarea rovinietei electronice pentru oricare din perioadele de valabilitate.

Astfel, începând cu  această lună, posesorii de autoturisme pot achita în cele 481 de subunităţi poştale contravaloarea rovinietei electronice pentru oricare din perioadele de valabilitate: o zi (cu excepţia autoturismelor şi vehiculelor de transport marfă cu MTMA mai mică sau egală cu 3,5 tone) 7 zile, 30 zile, 90 zile sau 12 luni.

Lista subunităţilor poştale care pun la dispoziţie serviciul de încasare a tarifului rovinietelor poate fi accesată pe site-ul www.posta-romana.ro.

Sursa: NewsIn

Foto: http://www.omarpluto.info

Related Posts with Thumbnails