Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Primăria Municipiului Bacău anunță înființarea unui parc industrial pe teritoriul municipiului

A- A A+

Primăria Municipiului Bacău anunță înființarea unui parc industrial pe teritoriul municipiului

Primăria Municipiului Bacău vă aduce la cunoștință faptul că a început demersurile pentru înființarea unui parc industrial pe teritoriul municipiului cu scopul de a asigura o platformă economică menită atragerii de noi investitori în zonă.

Municipiul Bacău, aflat la centrul Moldovei,Nord-estul Romăniei, la o distanță de 302 km față de capitala bucurești, se bucură de o localizare privilegiată, la intersecția mai multor căi de comunicație terestră și aeriană. Cu o bogată tradiție în industria aviatică,prelucrări mecanice și servicii, cu personalul supercalificat și cu două universități care pregătesc tînăra generație, Bacăul poste fi un centru de interes pentru companiile din județul Cluj care doresc să investească în Municipiul Bacău.

Parcul industrial care se va deschide în bacău are o suprafață de 42 hectare,reprezintă o platformă de dezvoltare a producției și serviciilor și este amplasat lângă Aeroportul internațional „George Enescu”, cu acces la șoseaua de centură,parte a viitoarei autostrăzi A7.

Primăria Municipiului Bacău se va implica direct în susținerea investotorilor din județul Cluj prin acordarea de facilități fiscale,cât și spijin pentru toate demersurile administrative necesare demarării investiției.

Sursa:

Primăria Municipiului Bacău

 Calea Mărășești 6, Bacău 600017

telefon: 0234 581 849

e-mail: contactprimarie@primariabacau.ro

Related Posts with Thumbnails