Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Producãtorii de mobilã din România participă la târgul internaţional de la Kiev

A- A A+
Producãtorii de mobilã din România participă la târgul internaţional de la Kiev

Treisprezece companii româneşti din industria mobilei îşi expun produsele în cadrul expoziţiei internaţionale specializate “Kiev International Furniture Forum 2011”, din Ucraina, care se desfăşoară în perioada 9-12 martie, a anunţat joi MECMA.

România participă la acest târg pentru a opta oară consecutiv cu Pavilion Naţional.

Standul românesc, organizat de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) şi Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, este personalizat, având forma unei locuinţe în care expozanţii români etalează mobilier realizat preponderent în stil clasic, din lemn masiv, în concordanţă cu cerinţele consumatorilor de pe această piaţă.

„Participarea României cu Pavilion Naţional la expoziţie a fost remarcată şi menţionată în mod expres în cadrul ceremoniei de deschidere, standul românesc fiind vizitat de numeroşi reprezentanţi ai companiilor ucrainene si nu numai, interesaţi de producţia de mobilă românească”, se arată în comunicat.

Expoziţia este structurată pe trei domenii: expunere de mobilă pentru dormitor, sufragerii şi hol, care acoperă peste jumătate din suprafaţa de expunere de circa 400 metri pătraţi, expunere de mobilă pentru bucătării şi expunere de mobilier pentru birouri.

“Kiev International Furniture Forum 2011” este găzduit de Complexul expoziţional ”Kiev Expo Plaza”, pe o suprafaţă totală de 25.000 metri pătraţi, având ca organizatori compania “Kiev International Contract Fair” şi Asociaţia Producătorilor de Mobilă din Ucraina.

Din cele aproximativ 400 de firme participante la cea de-a opta ediţie a târgului, majoritatea sunt din Italia, ţara gazdă Ucraina, Federaţia Rusă şi Germania.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails