Profitul EBITDA al TotalSoft a fost de 2,3 mil. euro în S1 2011, în creştere cu 40% faţă de S1 2010


Producătorul de software TotalSoft a anunţat, marţi, realizarea unei cifre de afaceri de 11,6 mil. euro în primele şase luni ale anului, precum şi a unui profit EBITDA (înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare) de 2,3 mil. euro, în creştere cu 40% faţă de S1 2010.

Potrivit companiei, 75% din cifra de afaceri înregistrată în primul semestru a fost reprezentată de veniturile din proiectele derulate pe piața românească, „restul provenind din extern, în special din conturi generate de subsidiarele din Bulgaria, Grecia, Serbia și Qatar”.

TotalSoft își păstrează estimările făcute pentru anul 2011, atingerea unei cifre de afaceri consolidată de 25 milioane euro şi o creştere a EBITDA la 4,5 milioane euro.

Compania, cu sediul principal în România, are 1500 de clienţi în sectorul privat şi public din 25 de ţări, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Italia sau Franţa.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, firmă de investiţii private cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad. „Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro, obţinute în urma administrării de fonduri de investiţii private şi imobiliare, şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiiţarea sa în 1991”, potrivit datelor furnizate de TotalSoft.

Sursa: NewsIn