Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

PROIECTE NOI ALE PACTULUI REGIONAL NORD-VEST PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA – PROIS-NV

A- A A+

PROIECTE NOI ALE PACTULUI REGIONAL NORD-VEST PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA –  PROIS-NV

Academia de Studii Economice din Bucuresti si PROIS-NV (in calitate de partener) au demarat la inceputul lunii februarie a.c. implementarea proiectelor “BizStart” si “NewBiz”.

Cele doua proiecte urmaresc dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale ale studentilor si ale tinerilor intreprinzatori in vederea imbunatatirii performantei si formarii profesionale actuale, pentru a dezvolta spiritul antreprenorial si pentru a genera un numar crescut de afaceri. Proiectele vor genera efecte pozitive asupra membrilor grupului tinta caci prin dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale, antreprenoriatul devine o optiune de cariera. Ocuparea pe cont propriu este o alternativa si o optiune importanta in conditiile in care efectele crizei economice asupra pietei muncii inca se resimt.

Proiectele sunt cofinantate din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni!, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, DMI 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale” – „România Start-up” si se vor desfasura pe o perioada de 10 luni in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia, respectiv Nord-Vest si Vest.

Informatii suplimentare privind activitatile si evenimentele desfasurate in cadrul proiectelor puteti obtine.

Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

Related Posts with Thumbnails