Propunere de participare la evenimentul economic virtual LEADS 2021, 14 – 15 septembrie Delhi


Propunere de participare la evenimentul economic virtual LEADS 2021, 14 – 15 septembrie Delhi

Ambasada României la New Delhi vă informează că, în perioada 14 – 15 septembrie 2021 va avea loc la New Delhi cea de-a 2-a ediție a evenimentului economic virtual ”LEADS 2021”, un ”think – tank” dedicat promovării și eficientizării afacerilor pe baza unui leadership adaptabil și inovativ.

Intr-un mediu în care schimbarea rămâne singura constantă, liderii globali depun eforturi pentru a transforma afacerile si entitățile pe care le conduc în afaceri adaptabile, care să reziste perioadelor tulburi actuale și viitoare. În același timp, managerii se concentreză și pe durabilitate și diversitate, ca principii fundamentale pentru parteneriatele lor viitoare. Provocările din ultima perioadă obligă la „reimaginarea viitorului” parteneriatelor economice și de dezvoltare, mai ales a celor care aduc schimbări în viața populației din întreaga lume. Este necesară dezvoltarea unei viziuni globale dedicate creșterilor economice, având în vedere realitățile în schimbare, așteptările în evoluție, conectivitatea între națiuni și un ecosistem inovator, pentru a ține pasul cu provocările economice multisectoriale.

Evenimentul LEADS 2021 (Leadership, Excellence, Adaptability, Diversity, Sustainability) este conceput ca o platformă globală unde lideri din întreaga lume își expun viziunea asupra viitorului afacerilor și a aspectelor fundamentale ale prosperității economice globale, bazate pe pilonii de mediu, societate și guvernanță

Această a doua ediție a LEADS 2021 se desfășoară sub tema ”viitorul parteneriatelor” și va reuni lideri globali din Asia, Europa, Africa, CSI, America și Pacific, pentru a delibera aupra acestor principii de adaptabilitate la schimbare și reimaginarea viitorului parteneriatelor.

Evenimentul este organizat de Federația Indiană a Camerelor de Comerț și Industrie cu suportul Ministerului Afacerilor Externe indian. Până în prezent, și-au anunțat participarea lideri de afaceri din peste 15 țări, reprezentanți ai unor importante organizații și corporații care vor împărtăși din experiența lor în cadrul evenimentului. Dintre aceste organizații se numără: DHL, Panasonic, IKEA, IBM, Mahindra & Mahindra, Australian Space Agency, CITI, Siemens Healthineers, Embraer Defence, NGN Technology, UBER,  Airtel, Microsoft, Indigo, Tata Consultancy Services, ERAM Group, Mohsin Haider Darwish, Saber Astronautics, AFK Systema, Ecobank etc. De asemenea, până la această dată, reprezentanți din 25 de țări s-au înregistrat pentru a participa la evenimentul virtual.

Având în vedere deschiderea pe care o oferă această manifestare în interacțiunea cu lideri de afaceri din întreaga lume, respectiv pentru a participa la dezbateri ce privesc viitoruil parteneriatelor economice, vă rugam sa aveți amabilitatea de a cei interesați să se înregistreze cât mai curând posibil pe portalul www.ficcileads.in .

(Red : Ionuț Viziru, consilier economic)

Sursa:

Ambasada României la New Delhi

Adresa: D – 6/6, Vasant Vihar, New Delhi – 110057, INDIA

Tel:      0091-11-26.14.07.00; 0091-11-26.14.04.47                                     

Fax:     0091-11-26.14.06.11

Email:  newdelhi@mae.ro                                         

 Web:     http://newdelhi.mae.ro;   www.mae.ro