Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Protecția datelor- Confirmați interesul d-voastră pentru campania de susținere a IMM-urilor 

A- A A+

Protecția datelor- Confirmați interesul d-voastră pentru campania de susținere a IMM-urilor 

Datele cu caracter personal care ar fi necesare ca parte a implicării dumneavoastră în campania EU Open for Business includ numele dumneavoastră, denumirea societății, adresa de e-mail și contul societății pe rețelele sociale, pe care le-am identificat pe site-ul web al societății dumneavoastră. Nu vom închiria sau vinde niciodată datele dumneavoastră cu caracter personal și vom utiliza controale administrative și tehnice adecvate pentru a vă păstra datele personale în siguranță și securizate.

Sunt de acord să fiu contactat(ă) de Comisia Europeană prin intermediul ICF Mostra cu privire la campania EU Open for Business 2018

Nu doresc să fiu contactat(ă) de Comisia Europeană prin intermediul ICF Mostra cu privire la campania EU Open for Business 2018

Bifând căsuța „Sunt de acord” de mai jos, sunteți de acord să fiți contactat(ă) în numele Comisiei Europene de către ICF Mostra și de către agenția sa parteneră la nivel local prin e-mail și telefon.

Datele dumneavoastră de contact, care au fost găsite în registre publice sau prin intermediul contactelor care au avut loc cu rețeaua locală Enterprise Europe, vor fi prelucrate de ICF Mostra, de Comisia Europeană și de partenerii locali de încredere (sponsori ai campaniei sau facilitatori). În cazul în care nu doriți să fiți contactat(ă) în legătură cu această campanie sau vă răzgândiți în orice moment, vă puteți dezabona aici. Puteți accesa Declarația politicii noastre de confidențialitate aici.

 

 

Sursa:

EU Open For Business – Campaign Secretariat

Laura Polidori | Campaign Manager
EUopen4business@iservice-europa.eu

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts with Thumbnails