Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Raportul de conjunctură pentru România 2014

A- A A+

Raportul de conjunctură pentru România 2014  arată ce părere au companiile germane despre România ca amplasament investițional, chestionarul fiind realizat de Camera de Comerț și Industrie Romano-Germană.

Chestionarul de conjunctură prezintă o evaluare a principalilor factori în ce privește amplasamentul investițional importanți în luarea deciziilor investiționale – din perspectiva companiilor.

Chestionarul de conjunctură pentru Europa Centrală și de Est (ECE) a fost efectuat pentru a noua oară de Camerele de Comerț bilaterale din 16 țări din ECE și furnizează informații complete pentru potențiali investitori, dar și pentru politicile economice. Peste 1.400 de manageri au evaluat situația economică, planurile de investiții și de ocupare și mediul de afaceri de la fața locului. Camera de Comerț și Industrie Romano-Germană a chestionat 123 de firme, care s-au exprimat în legatură cu situația economică generală din România, la situația afacerii lor și la perspectivele branșei, dar și referitor la factori importanți pentru amplasamentul investițional. Aceste răspunsuri oferă o privire de ansamblu generală despre experiențele și așteptările firmelor germane în România.

Raport conjunctura

Charts MOE.ro

Sursa: Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană

Related Posts with Thumbnails