Redinamizarea cooperării economice româno-libiene


Redinamizarea cooperării economice româno-libiene

Camera de Comerț și Industrie a României urmare a adresei primite de la Ministerul Afacerilor Externe ce se referă la primirea noului însärcinat cu afaceri a.i. at Libiei la București, domnul Albai M.B. Bissa, promovează mijloacele pentru redinamizarea cooperării economice romîâno-libiene.

Noul context politic prielnic din Libia, eforturile și inițiativele de reconstrucție și moderriizarea depuse de noile autoritãți din statul libian dar și existența unor mijloace financlare suficiente pentru un proces amplu de refacere a infrastructurii existente reprezintã argumente solide pentru identificarea de noi oportunități de afaceri pentru companiile românești interesate în dezvoltarea de proiecte cu partenerii din Libia. Domeniile vizate fac referire in special la construcții, agricultură, industria petrolieră și sänätate.

Apreciez ca fiind deosebit de importante rcacțiile comunității de afaceri din județul dumneavoastrã in raport cu cele menționate, întrucât, necesitățile mediului de afaceri românesc reprezintä motivațla implicării noastre in promovarea proiectelor externe.

Pe această cale, avem rugãmintea sã diseminați aceste informații în răndul membrilor dumneavoastrã și at comunității de afaceri din județ, astfel încât să se poată determina interesul de afaceri al companiilor românești pe această piață.

Exprimarea poziției companiilor se poate face pe adresa de e-mail bopdan.cirstocea@ccir.ro sau tel. +40 374 474 358.

Eforturile noastre comune vor contribui in mod semnificativ la dinamizarea acțiunilor de promovare internaționalã a potențialului economic și intcreselor comunității de afaceri românești.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro