Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Rödl & Partner a susţinut campania “Diabetul: Să ne protejăm viitorul”

A- A A+

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, Centrul Medical de Diabet, Nutriţie şi Obezitate “Dr. Bonfarado” din Ploieşti, în parteneriat cu societatea Roedl & Partner din Bucureşti, au lansat campania “Diabetul: Să ne protejăm viitorul, în data de 14 noiembrie, la Ploieşti. Ziua Mondială a Diabetului, inițiată de Federația Internațională de Diabet cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății, este cea mai mare campanie mondială de informare asupra diabetului.

Ediția din 2014 a fost prima dintr-o campanie de 3 ani care se va concentra pe felul în care diabetul poate fi prevenit, adoptând o dietă echilibrată şi ducând o viață activă.

Scopul campaniei a fost de a sprijini eforturile depuse la nivel mondial în lupta împotriva diabetului, prin implementarea unui program de conştientizare a populaţiei cu privire la importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos în profilaxia diabetului şi de stopare a creşterii numărului persoanelor cu diabet.

Pentru a marca simbolic speranța luptei împotriva acestei boli, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, organizatorii acestei campanii au iluminat în albastru clădirea Primăriei din Ploieşti. De asemenea, pentru că prin acest eveniment s-a dorit să se tragă un puternic semnal de alarmă şi în şcoli, în două licee din Ploieşti s-au desfăşurat seminarii despre importanţa adoptării unui stil de viaţă sănătos.

Mai mult, angajații companiei Roedl & Partner au încurajat practicarea zilnică a 30 de minute de exerciţii fizice. Astfel, în cadrul acțiunii „Fă primul pas împotriva diabetului”, din 14 noiembrie 2014, a fost promovat mersul ca exerciţiu fizic. Pentru a accentua importanţa depistării precoce a diabetului, cu ocazia acestui eveniment a fost inițiată o amplă acţiune de testare gratuită a glicemiei. Campania de testare a început în ziua de 14 noiembrie şi s-a desfăşurat până pe 28 noiembrie 2014 la clinica Dr. Bonfarado din Ploieşti.

Ultimele studii efectuate la nivel național arată că peste 1,7 milioane de români suferă de diabet, iar cele mai mari probleme în rândul celor care suferă de această boală se înregistrează în sudul ţării. Ţinând cont de aceste aspecte, prin campania “Diabetul: Să ne protejăm viitorul” s-a reuşit atragerea atenției asupra importanţei prevenţiei, depistării precoce şi controlului eficient al diabetului, iar Ploieşti a fost inclus pe harta oraşelor participante la aceasta campanie.

Rödl & Partner este o companie multinațională ce oferă servicii de audit, contabilitate şi resurse umane, consultanță fiscală şi juridică. Mai mult decât atât, compania oferă servicii în domeniul consultanței în afaceri şi în domeniul sistemelor informaționale (IT).

Fondată în 1977, în Nürenberg, Germania, Rödl & Partner s-a extins prin 91 de birouri în 40 de ţări, creşterea companiei fiind răspunsul solicitărilor clienţilor noştri.

În Germania, Rödl & Partner se află pe locul 5 în rândul companiilor care oferă servicii contabile şi pe locul 16 în topul celor mai mari companii de consultanță juridică.

Rödl & Partner s-a implicat pe piața românească încă din 1998. Pe măsură ce am acumulat experiență pe piață, susținută de o creştere constantă a cifrei de afaceri şi a numărului clienților, am deschis birourile din Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca . Rödl & Partner România are momentan peste 80 de avocați, auditori, consultanți fiscali şi experți contabili.

Pentru mai multe informatii vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: cluj@roedl.pro sau la tel.+40 364 401 891.

sursa: Rodl & Partner

Related Posts with Thumbnails