Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Romexpo anunţă BIFE-SIM – Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii 2022

A- A A+

Romexpo anunţă BIFE-SIM – Târgul Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii 2022

BIFE – SIM
Târg internațional de mobilă, accesorii și echipamente,
în perioada 22 – 25 septembrie 2022, în Pavilionul B2

Târgul internațional BIFE – SIM continuă tradiția la cea de-a 31-a ediție!

Expoziția își propune să prezinte noutăți din industria mobilei și se adresează companiilor de profil din România și din străinatate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

Târgul BIFE – SIM reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Prin organizarea Târgului BIFE – SIM, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Pentru că ne dorim revenirea la normalitate, încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la BIFE – SIM 2022, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist, în mediul fizic.

Având în vedere cele prezentate, cât și colaborarile de succes derulate în anii precedenți între ROMEXPO S.A. și Ambasada pe care o reprezentați, cât și preocuparea constantă a societății noastre pentru dezvoltarea relațiilor de cooperare externă, vă adresăm și de această dată rugămintea de a dispune difuzarea acestor informații în mediul de afaceri din țară în care vă desfășurați activitatea, pentru a oferi firmelor interesate de piața de profil posibilitatea de a fi prezente la aceste evenimente. Subliniem cu această ocazie oportunitatea pe care o oferă târgurile prezentate pentru companiile interesate de extinderea pe alte piețe.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la Târgul BIFE – SIM 2022, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la datele de contact:

Mihaela PANE – Coordonator Proiect
Mobil: +40 749.275.222
E-mail: bifesim@romexpo.romihaela.pane@romexpo.ro

Sursa: Romexpo S.A. București

Related Posts with Thumbnails