Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Romexpo anunță CONSTRUCT-AMBIENT 2022!

A- A A+

Romexpo anunță CONSTRUCT-AMBIENT 2022!

Romexpo, în parteneriat strategic cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCIR), organizează în condiții de maximă siguranță pentru expozanți și vizitatori, cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități privind organizarea de expoziții și evenimente:

CONSTRUCT AMBIENT – EXPO
în perioada 24 – 27 martie 2022, în Pavilionul B2


Construct – Ambient Expo – tradiția continuă la a 27-a editie!

•  Expoziția prezintă tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, fiind un eveniment care îmbină latura antreprenorială cu cea ambientală.
• Construct – Ambient Expo contribuie la consolidarea industriei construcțiilor și amenajărilor interioare prin promovarea celor mai noi tehnologii în domeniu.
Construct – Ambient Expo reprezintă oportunitatea de a intâlni noi clienti, parteneri de afaceri, clienti actuali și potentiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
Prin organizarea Construct – Ambient Expo, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din Romania, susținând astfel companiile din domeniu și politicile de dezvoltare ale acestora.
Pentru a susține eforturile firmelor în caștigarea și educarea clientilor în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe platformele de socializare.
În aceeași perioada cu Construct – Ambient Expo, se vor desfasura ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încalzire, răcire și de condiționare a aerului, MOBILA EXPO – Târg de mobilă și EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

Pentru că ne dorim revenirea la normalitate, încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2022, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist, în mediul fizic.

. Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.construct-ambientexpo.ro , iar pentru orice informații suplimentare privind participarea la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2022, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela PANE – Coordonator Proiect
E-mail: construct-ambient@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro

Sursa: Romexpo S.A. Bucuresti

Related Posts with Thumbnails