Romexpo anunță edițiile virtuale ale CONSTRUCT-AMBIENT EXPO, ROMTHERM si MOBILA EXPO 2021


Romexpo anunță edițiile virtuale ale CONSTRUCT-AMBIENT EXPO, ROMTHERM si MOBILA EXPO 2021

ROMEXPO organizeaza in perioada 8-11 aprilie 2021 editiile virtuale ale:

  • CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine
    ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente

de incalzire, racire si conditionarea aerului
•  MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

Dupa cum cunoasteti, incepand cu luna martie 2020, din cauza masurilor luate de autoritati pentru combaterea raspandirii COVID -19, organizarea targurilor si expozitiilor clasice, cu prezenta fizica a expozantilor si vizitatorilor, a fost interzisa.

Cu toate acestea, Romexpo isi doreste sa fie in continuare locul ideal de intalnire intre cerere si oferta, locul in care cerintele expozantilor sa se intalneasca cu nevoile vizitatorilor si va organiza editiile virtuale ale manifestarilor mai sus mentionate.

Targul virtual este un instrument de promovare complex, intuitiv si are, din punct de vedere al accesibilitatii, adresabilitate extinsa. Mai mult, acesta va fi optimizat pentru toate tipurile de aparatura digitala si nu va exclude nicio categorie de posibil vizitatori / utilizatori.

Astfel, prin participarea la targurile si expozitiile mentionate mai sus, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea si sa-si prezinte produsele direct publicului interesat, chiar si in mediul virtual.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-urile manifestarilor:

Evenimentul va beneficia de o campanie de promovare extinsa, atat in mediul on-line cat si pe TV sau radio.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie pe care cu onoare o reprezentati, va invitam sa ne fiti alaturi si la editiile vrtuale din 2021 a CONSTRUCT-AMBIENT EXPO, ROMTHERM si MOBILA EXPO. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la manifestarile mentionate mai sus, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela Pane – Coordonator Proiect
Telefon: + 40 21 207.70.00 int. 1006
Mobile: + 40 749 275 222
Fax: 021 207.70.70
Email: mihaela.pane@romexpo.ro

Sursa:

Romexpo S.A.

Telefon: +40 21 207.70.00 /  1129, Fax: +40 21 207 70 70

Bld. Mărăști 65-67, Sector 1, București
www.romexpo.ro