Romexpo anunta INDAGRA 2022!


Romexpo anunta INDAGRA 2022!

INDAGRA
Târg internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, în perioada 26 – 30 octombrie 2022, Pavilion B1 și platformele exterioare
 

• Expoziția prezintă tendințele din domeniul agriculturii viticulturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din România și din străinătate, și va avea loc în aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară.
• INDAGRA reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
Prin organizarea târgului INDAGRA, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Pentru că ne dorim revenirea la normalitate, încurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la INDAGRA 2022, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist, în mediul fizic.

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.indagra.ro, iar pentru orice informații suplimentare privind participarea la INDAGRA 2022, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la datele de contact:Mihaela PANE – Coordonator Proiect
Mobil: +40 749.275.222
E-mail: indagra@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro

Sursa:

Romexpo SA București