Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Romexpo S.A. anunță prima editie SOMN EXPO, 11 – 13 aprilie 2019

A- A A+

Romexpo S.A. anunță prima editie SOMN EXPO, 11 – 13 aprilie 2019

Romexpo S.A. Bucureşti  organizeaza, in perioada 11 – 13 aprilie 2019, prima editie SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit.

SOMN EXPO va avea loc in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, intr-unul din cele mai moderne spatii expozitionale – Pavilionul B1, avand o suprafata de 11.904 mp. Cu un design inovator, pavilionul B1 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie international.

Pentru a crea un cadru de business adecvat industriei medicale din Romania, prima editia a expozitiei SOMN EXPO se desfasoara in primavara, in aceeasi perioada cu ROMMEDICA si DENTA I, aducand impreuna domenii complementare ce vor asigura participantilor oportunitati pentru semnarea de contracte si relationarea cu potentialii clienti.
Astfel, Romexpo se adapteaza nevoilor pietei, cerintelor expozantilor si exigentelor vizitatorilor, avand ca scop cresterea continua a numarului de expozanti si vizitatori specialisti, imbunatatirea vizibilitatii prin sustinerea unei campanii de promovare targetata si complexa, prin:

 • Flexibilitate – personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
  • Realizarea unui program amplu de conferinte si seminarii realizate cu sprijinul cunostintelor si experientei dobandite de expertii romani si straini din domeniu;
  • Abordare directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
  • Sustinerea participarii si promovarii firmelor expozante prin transmiterea de newslettere catre baze de date targetate de vizitatori specialisti;
  • Selectarea si actualizarea constanta a bazei de date prin platforma online de invitare a vizitatorilor specialisti;
  • Acces facil pentru vizitatori prin achizitionarea biletului de intrare online si, ulterior, prin simpla scanare a codului de bare de pe smart phone sau de pe varianta printata a acestuia.

  SOMN EXPO este adresat producatorilor, importatorilor, distribuitorilor en-gros si en-detail de: dispozitive medicale specifice, mobilier pentru dormitoare, saltele, textile pentru dormitoare, literatura de specialitate, articole vestimentare de interior, accesorii pentru un somn linistit. De asemenea, vor fi prezente clinicile private care au sectie de pneumologie, cabinete de somnologie, clinicile de nutritie, precum si speakerii motivationali, terapeutii specializati in probleme de somn, specialistii in onirologie, specialistii in nutritie, sport, wellness. Acest eveniment nu este doar o expozitie de produse si servicii, ci ofera si posibilitatea de promovare, contractare si vanzare pentru 2019-2020.Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie, pe care cu onoare o reprezentati, va invitam sa ne fiti alaturi si la prima editie a expozitiei SOMN EXPO. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la SOMN EXPO, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:


Carmen BLASUTTI – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
E-mail: somnexpo@romexpo.ro; carmen.blasutti@romexpo.ro
Web: www.somnexpo.ro

Sursa:

S.C. ROMEXPO S.A.BUCURESTI

B-dul Mărăști nr 65-67, cod 011465, București,România
telefon + 40 21 207.70.00  –  Fax + 40 21 207.70.70

ROMEXPO

Related Posts with Thumbnails