ROMMEDICA -Târg internațional de medicină și farmacie, organizat în perioada 10 – 12 octombrie 2024


ROMMEDICA 2024 târgul internațional de medicină și farmacie

Romexpo, în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCI), organizează în perioada 10 – 12 octombrie 2024, Pavilion B2, târgul internațional de medicină și farmacie

ROMMEDICA

• Expoziția va prezenta noutățile din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatură și soft medical, companiilor farmaceutice, băncilor și societăților de finanțare și leasing, centrelor medicale private și asociațiilor din domeniu.

• ROMMEDICA se va desfășura în aceeași perioadă cu DENTA – expoziție internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, Pavilion B2.

• ROMMEDICA reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

• Prin organizarea ROMMEDICA, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Incurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la ROMMEDICA 2024, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist.

Detalii și înscrieri

Mihaela COSTENIUC – Coordonator Proiect

rommedica@romexpo.ro; mihaela.costeniuc@romexpo.ro

Sursa:

Sursa: ROMEXPO S.A. Bucuresti

Bd. Mărăști nr. 65-67, sector 1.,cod 011465, Bucuresti